Brukere
Se brukere, status og administratortilgang. Endre passord, deaktiver eller slett kontoer.
Generell chat
Meldinger slettes automatisk etter 7 dager. Du kan planlegge tømming av hele chatten med 24 timers varsel.
ADMIN
Se brukere, status og administratortilgang. Endre passord, deaktiver eller slett kontoer.
Meldinger slettes automatisk etter 7 dager. Du kan planlegge tømming av hele chatten med 24 timers varsel.